Thirrjet Lokale

Thirrjet nga VALA në:Minuti i parëTarifimi pas minutit të parëBlloku i tarifimit: sekonda
Operatorë lokal0.10.160
Rrjetit Fiks0.090.0320
VALA (lista familja dhe miqtë)0.040.0460
VALA0.090.0320

SMS

*Operatorët lokalë – IPKO Fiks dhe mobil, D3, Z-Mobile

Thirrjes drejt destinacioneve speciale

Thirrjes drejt destinacioneve specialePërshkrimiTarifimi/Çmimi
160Sekretaria Telefonike PersonalePa pagesë
169Menaxhimi i listës Familje dhe MiqtëPa pagesë
163Rimbushja e llogarisëPa pagesë
161Konsultimi i llogarisë, blerja e pakove, Familja dhe MiqtëPa pagesë
50555Vetshërbim - Blerja e Pakove, konsultimi i llogarisëPa pagesë
080010000Qendra e ThirrjevePa pagesë